Västerviks VVS-Reparationer AB

Bosch värmepumpar med installation
i Kalmar/Västervik

Vi på Västerviks VVS-Reparationer AB har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Västervik en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftsättning.

Som Bosch Climate Partner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Bosch värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi ger dig Bosch garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

Västerviks VVS-Reparationer AB
Östra Parkvägen 4 A
593 44 Västervik
070-529 89 57
vvs-reparationer.se@telia.com
http://www.vvs-reparationer.se

Trygg installation med Climate Partner

Trygg installation med Climate Partner