Låt Bosch Climate Partner sköta installationen.

Om du väljer att köpa värmepump av en världsledande teknikexpert som Bosch ska du naturligtvis inte slarva med vem som installerar den. Behovsanalys, dimensionering och installation är lika viktiga som hur vi bygger värmepumpen. Därför rekommenderar vi alltid en Bosch Climate Partner! De är noggrant utvalda fackmän som genomgått grundliga utbildningar på Bosch, och finns idag representerade över hela Sverige. Låt en Climate Partner ta hand om hela din installation!

Kunskap ger trygghet.

Våra Bosch Climate Partners är utvalda värmeexperter och rörinstallatörer med gedigen fackkunskap. De genomgår en omfattande utbildning på just Bosch produkter, dimensionering och installationsmetodik vid vårt internationella utbildningscenter. Efter avklarad utbildning blir de auktoriserade som Bosch Climate Partner. Det ger dig extra trygghet.

Från behovsanalys till finjustering och service.

Bosch Climate Partners är inte bara kunniga värmepumpsinstallatörer. De är också kostnadsmedvetna energirådgivare, förståndiga hushållsekonomer, nyfikna behovsanalytiker, noggranna besiktningsmän och tjänstvilliga supportpersoner. Vi rekommenderar varmt att du pratar med en Climate Partner om ditt uppvärmningsbehov – och när du ska serva din värmepump.

Bli kontaktad för offert

Se Bosch Climate Partner MGs VVS installera bergvärme