Sven-Olovs El & VVS AB

Bosch värmepumpar med installation
i Stockholm/Upplands Väsby

Vi på Sven-Olovs El & VVS AB har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Upplands Väsby en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftsättning.

Som Bosch Climate Partner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Bosch värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi ger dig Bosch garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

Sven-Olovs El & VVS AB
Ringvägen 6D
194 44 Upplands Väsby
0708726985
info@sven-olovs.se

Trygg installation med Climate Partner

Trygg installation med Climate Partner