Ventilation Bosch Vent 2000 D

Bosch Vent 2000 D

Enkelt ventilationssystem för alla hus

Med Bosch kanalfria ventilationslösning får du en enkel och effektiv ventilation som fungerar för alla typer av hus.

Beställ offert

Förutom frisk och ren luft i hemmet håller Vent 2000 D fukten borta och ger upp till 90% värmeåtervinning

Lösningen monteras direkt genom väggen och du slipper ventilationskanaler som vid vanlig FTX-ventilation.

Vid större boyta installeras ytterligare ett par ventilationsenheter för att täcka behovet.

  • Optimalt luftflöde och inbyggd fuktsensor
  • Värmeåtervinning
  • För alla typer av hus
  • Fritt från pollen och skadliga partiklar
  • Minimalt underhåll och tre års garanti

En ventilationslösning som förhindrar mögel och hälsobesvär

Fukt inomhus är inte bara skadligt för själva huset, det kan också leda till luftvägsbesvär och astma för de som bor i huset. Med Bosch Vent 2000 D får du ett optimalt luftflöde i hela huset som förhindrar en fuktig inomhusmiljö. Den inbyggda fuktsensorn styr luftflödet för att skapa ultimat klimat.

Återvinner upp till 90 procent av värmen

Bosch Vent 2000 D är utrustad med keramiska värmeväxlare som tar hand om värmen i den uppvärmda luften och skickar tillbaka den in i huset. Ett smart sätt att spara energi och sänka sina värmekostnader, samtidigt som du får in ren och frisk luft i huset.

För alla typer av hus

Bosch Vent 2000 D är ett kanalfritt ventilationssystem som fungerar till alla typer av hus. Från mindre fritidshus till villa, garage, Attefallshus, förråd och och den större fastigheten. Ju större utrymme som ska ventileras, desto fler enheter kommer att installeras. Varje enhet placeras strategiskt runtom i huset för ett optimalt luftflöde där enheterna kan samarbeta på ett energieffektivt sätt.

Fritt från pollen och skadliga partiklar

Luftfiltret i Vent 2000 D tar effektivt hand om skadliga partiklar innan de kommer in i huset. Kontrollpanelen indikerar automatiskt när filtret ska plockas ut och dammas av. Som tillbehör finns också ett pollenfilter som fångar upp pollen innan det tar sig in i huset och orsakar allergiska besvär.

Snabb montering och minimalt underhåll

Vent 2000 D installeras direkt genom väggen. Fläktarna kopplas till en central styrning som ger dig full kontroll över systemet. Mindre hus, upp till 65 kvadratmeter, klarar sig oftast på två par Vent, vilket är fyra styck fläktar. För större utrymmen kompletteras systemet med ytterligare fläktar, så att hela boytan kan ventileras effektivt.

3 års produktgaranti

3 års garanti

Känn dig trygg med ditt nya ventilationssystem. Med Bosch Vent 2000 D får du hela tre års produktgaranti från inköpsdatumet.

Få offert från installatör

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Installera själv eller ta hjälp av ett proffs

Är du en händig hemmafixare? Då kan du installera nya Bosch Vent 2000 D helt själv. Produkten köper du via en installatör som naturligtvis kan hjälpa dig med installationen om du känner dig osäker. Boka tid för hembesök ovan eller hitta kontaktuppgifter till en installatör nära dig här.

Manualer och produktblad

Användarmanual

Bosch Vent 2000 D

Ladda ner
Produktblad

Bosch Vent 2000 D

Ladda ner