Vad kostar frånluft?

Har du beslutat att värma huset med en frånluftsvärmepump har du gjort ett smart val sett både till ekonomi, drift och komfort. Priset för installation är låg i förhållande till många andra uppvärmningsätt.

Uppskattat pris för att installera en frånluftsvärmepump

Cirkapriset för en frånluftsvärmepump med installation ligger i spannet 75 000-100 000 kr men påverkas av en rad faktorer. Det som påverkar priset är storlek och ålder på hus, antal personer i hushållet, geografiskt läge, behov, önskemål med mera. Så för ett korrekt pris för just dig - kontakta en lokal installatör.

Få offert

En smart investering

Installationen av en frånluftsvärmepumpen är smidig i hus där frånluftsvärme är tilltänkt som värmelösning. Då arbetet inte är speciellt omfattande gör det också att kostnaden för installation är lägre i jämförelse med andra uppvärmningslösningar. Den totala kostanden för installationen skiljer också beroende på om det är en gammal värmepump som byts ut eller om det är en nyinstallation.

Funderar du fortfarande på vilken värmepump som passar bäst för just dig, läs mer om våra olika typer av värmelösningar här.

Om frånluftsvärmepumpen

Få offert på en frånluftsvärmepump

En Bosch Climate Partner ger dig en personlig offert efter att du bokat ett hembesök och installatören samlat information om förutsättningarna i just ditt hus. För att säkerställa bästa möjliga effekt och besparing hjälper även Bosch Climate Partner dig med injusteringen vid installationen och att förbereda dina befintliga kanaler för frånluften.

Fyller du i formuläret binder du dig inte till något, utan blir helt enkelt kontaktad utav en Bosch Partner nära dig.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Det är tryggt att välja Bosch

Vårt tips när du väljer uppvärmning är att inte stirra dig blind på priset enbart. Värmepumpen ska ge hushållet värme i många år framöver och det är därför viktigt att du tänker in fler aspekter. Med Bosch värmepumpar får du alltid:

  • Kostnadsfri rådgivning och hembesök.
  • Besparingskalkyl och offert.
  • Generösa garantier och trygghetslösningar.
  • Demontering och bortforsling av eventuellt utbytt system.
  • Funktionsgenomgång av installerat system.
  • Service och eventuellt underhåll.