Vad kostar en luft/luft?

Luft/luftvärmepumpen ger stor besparing jämfört med vanliga elradiatorer och driftskostanden är låg. Pumpen kan arbeta fristående eller kombineras, oavsett vilket värmesystem du har i huset idag.

Pris på luft/luftvärmepump inklusive installation

Inklusive montering och driftsättning beräknas en luftvärmepump kosta mellan 18 000 kronor och 30 000 kronor, beroende på vilken modell eller effektstorlek du behöver, så för ett korrekt pris för just dig - kontakta en installatör.

Råd och kostnadsförslag

En Bosch Climate Partner ger dig råd om vilken modell och effektstorlek som passar ditt hus.

Fyller du i formuläret kommer en installatör nära dig att ta kontakt för att hjälpa dig vidare.

  • Kostnadsfri rådgivning och hembesök.
  • Besparingskalkyl och offert.
  • Generösa garantier och trygghetslösningar.
  • Demontering och bortforsling av eventuellt utbytt system.
  • Funktionsgenomgång av installerat system.
  • Service och eventuellt underhåll.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Ett smart val även för fritidshus, garage, uterum och sommarstuga

Bosch luft/luftvärmepumpar är en optimal värmelösning för fritidshus, sommarstuga, garage och uterum. Luftvärmepumpen täcker värmebehovet och har samtidigt en underhållsfunktion som ser till att hålla temperaturen på +10° C när du inte är på plats. Under varma dagar kan du även ställa in luft/luftvärmepumpen för att ge svalka.

Översikt luft/luftvärmepumpar

Energilån - en förmånlig finansiering

Luft/luftvärmepumpen är en investering som betalar sig snabbt. Med Swedbank kan du ta ett Energilån. Du kontaktar Swedbank med din låneförfrågan. En Bosch-installatör ger dig offert på kostnaden.

På bara några år har du sparat in kostnaden för pumpen och får en energieffektiv värmelösning i många år framöver. Investeringen betalar sig relativt fort, beroende på hur mycket energi du förbrukar och var i landet du bor. En villa som värms upp med direktverkande el kan sänka uppvärmningskostnaderna med upp till 50 procent.