Värmepumpstillbehör

Varmvattenberedare

Till bergvärmepumpar i 7800i-serien samt luft/vattenpumpar 7000i & 7400i

För hushåll där varmvattenbehovet är extra stort. 200 liters tanken ger upp till 500 liter varmvatten och 300 liters tanken upp till hela 600 liter varmvatten. Finns i plåt eller i glas-design. 

SWDP 200

200 liters tank

SWDP 300

300 liters tank

Rumsgivare

En rumsgivare bidrar till en jämnare temperatur genom att exempelvis sänka värmetillförseln vid soliga vårdagar eller öka den under blåsiga höstkvällar. Den placeras centralt i huset och ansluts till värmepumpen. Rumsgivare behövs också för att appen HomeCom Easy ska fungera fullt ut. Vi har trådade och trådlösa varianter, hör med din installatör vilken som går till just din värmepump. 

 

RT800

Trådlös rumsgivare till bergvärmepump


CR20RF


CR11

Kylstation

Till bergvärmepumparna i 7800i-serien

Svalka hemmet med din bergvärmepump!

Den passiva kylstationen växlar automatiskt mellan värme och kyla och är ett smart tillbehör för dig som vill kunna svalka hemmet under sommarens varmaste dagar. Du ser driftläget både i displayen och i appen HomeCom Easy.

Frånluftsåtervinning

Till bergvärmepumparna Compress 5000/6000

För system som kombinerar frånlufts­återvinning med värmepump för berg, jord eller sjö. Sommartid kan värmeöverskottet från ventilationen cirkuleras i markslingan och återladda ­marken med värme, vilket ger ännu högre årsvärmefaktor.

Poolstyrning

Om du har pool går det alldeles utmärkt att använda värmepumpen för att värma vattnet. Precis som med andra tillbehör, kolla med din installatör om detta är ett önskemål.

 

Intresserad?

Kontakta din installatör