Kvinna i randig baddräkt och blomsterbadmössa som flyter på en rödvit badring i en pool

Varmvatten­beredare för varmvatten i fritidshuset eller i villan

En elektrisk varmvattenberedare värmer vattnet med hjälp av en inbyggd elpatron. En vanlig lösning när husets nuvarande värmelösning saknar tillhörande beredare, till exempel i fritidshus med luft/ luftvärmepump eller i mindre hus med direktverkande el som uppvärmning.

Varmvatten­beredare Bosch Tronic 4500

Bosch Tronic 4500 i olika storlekar är en serie elektriska varmvattenberedare med 30 till 150 liters vattentank, som täcker i princip alla behov av varmvatten.

Fyra olika varmvattenlägen garanterar en energieffektiv drift och du har även möjlighet till snabb uppvärmning genom Power Boost. Samtliga modeller har inbyggt frostskydd samt automatisk funktion som eliminerar risk för legionella.

Till Tronic 4500
Varmvattenberedare från Bosch placerad på väggen i tvättstugan

Att tänka på vid köp av varmvatten­beredare

Att köpa varmvattenberedare till fritidshuset eller villan är egentligen ganska enkelt. Men det finns några frågor du bör fundera igenom innan du slår till. Hur stor modell tror du att ni behöver? Hur många är ni som ska dela på varmvattnet? Kommer du att lämna fritidshuset under längre perioder, tillexempel över vintern? En erfaren installatör kan enkelt hjälpa dig med rätt dimensionerad modell för huset och ditt behov. Och med Bosch Tronic 4500 kan du tryggt lämna huset över vintern, utan att riskera legionella eller att beredaren fryser.