Varmvattenberedare

För varmvatten i fritidshuset eller villan

En elektrisk varmvattenberedare värmer vattnet med hjälp av en inbyggd elpatron. En vanlig lösning när husets nuvarande värmelösning saknar tillhörande beredare, till exempel i fritidshus med luft/ luftvärmepump eller mindre hus med direktverkande el som uppvärmning.

Att tänka på vid köp av varmvattenberedare

Att köpa varmvattenberedare till fritidshuset eller villan är egentligen ganska enkelt. Men det finns några frågor du bör fundera igenom innan du slår till. Hur stor modell tror du att ni behöver? Hur många är ni som ska dela på varmvattnet? Kommer du att lämna fritidshuset under längre perioder, tillexempel över vintern? En erfaren installatör kan enkelt hjälpa dig med rätt dimensionerad modell för huset och ditt behov. Och med Bosch Tronic 4500 kan du tryggt lämna huset över vintern, utan att riskera legionella eller att beredaren fryser.

 

Bosch Partner hjälper dig välja rätt och installerar. Få offert idag.
Våra auktoriserade installatörer är experter på VVS-arbeten och utför en kostnadseffektiv installation av din nya varmvattenberedare. Fyll i förmuläret så kontaktas du av en Bosch Partner nära dig som berättar mer och ger dig exakt pris beroende på vilken storlek du köper.

Skriv gärna i kommentarsfältet vilka förutsättningar som finns, till exempel hur många ni är som vattnet ska räcka till.

Kontaktformulär

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Energismart och snabb

Bosch Tronic 4500

Våra Bosch Tronic 4500 i olika storlekar är en serie elektriska varmvattenberedare med 30 till 150 liters vattentank, som täcker i princip alla behov av varmvatten. Fyra olika varmvattenlägen garanterar en energieffektiv drift och du har även möjlighet till snabb uppvärmning genom Power Boost. Samtliga modeller har inbyggt frostskydd samt automatisk funktion som eliminerar risk för legionella.