Bosch bergvärme - ditt smarta val av uppvärmning

En bergvärmepump från Bosch är en god investering. Den ger ditt hus naturlig miljövänlig energi som finns lagrad i berggrunden. Den ger dig en mycket låg driftkostnad och värmepumpen kommer hjälpa dig spara pengar i många år framöver. Bergvärme har allra högst energieffektivitet och längst livslängd av alla värmepumpar.

Så går det till när du skaffar bergvärme - Bosch Climate Partner sköter allt

1. Förfrågan

Du skickar in en förfrågan genom vårt formulär. Vi tar hand om din förfrågan och skickar den vidare till en installatör nära dig.

2. Hembesök

En Bosch Climate Partner tar kontakt med dig och gör sedan ett kostnadsfritt hembesök. Detta för att installatören ska kunna göra en bedömning utav ert hus förutsättningar och höra era önskemål.

3. Offert

Därefter får du en kostnadsfri offert på den bästa värmelösningen för dig och ditt hem. Det enda du egentligen behöver göra är att bestämma dig.

 

 

4. Installation

Ni bokar en tid för installation och Bosch Climate Partner sköter hela installationen och bortforsling av eventuell tidigare värmelösning.

5. Återkoppling

Installatören tar kontakt med dig för att säkerställa att allt fungerar och svarar på eventuella frågor du kan ha om din nya värmepump.

6. Service

Efter utförd installation ordnar installatören med registreringsbeviset och du får sedan hem det på posten. Med vår långa garanti och vårt Serviceprogram kan du känna dig trygg och njuta av din nya och bekymmersfria uppvärmning.

Få kalkyl och kostnadsförslag på bergvärme!

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Fördelar med bergvärme.

• Upp till 75 procent kostnadsbesparing

• Utnyttjar naturlig värme lagrad i berg, jord eller sjöar

• Energibesparande, steglös anpassning efter ditt behov

• Hög energieffektivitet och lång livslängd

• Enkel styrning via app och Pro Control touch-display

• Höjer värdet på ditt hus

• Värmer dig alltid och svalkar dig om du önskar

Dags för en ny uppvärmning till huset?

Byt från annan värmepump

Våra värmepumpar är utbytesoptimerade och de är utvecklade med smart teknik och hög effektivitet. Jämfört med din gamla pump får du idag:

  • Tystare drift
  • Olika varmvattenlägen
  • Appstyrning
  • Automatanpassad drift
  • Marknadens bästa garantier

Byt från pellets, ved eller annat som tar din tid

Fördelarna med bergvärme är lika stora som månadskostnaden är liten. Miljöavtryck, effektivitet och värmepumpens livslängd är bergvärmepumpens superkrafter. För dig innebär det en investering för framtiden, för din fritid och för din ekonomi.

När ska man då skaffa värmepump? Ligg steget före innan det blir kallt i huset.

6 års garanti. Utan självrisk eller värdeminskningavdrag.

Med vår fabriksgaranti får du totalt 6 års garanti, med möjlighet till förlängning i upp till 12 år extra via Bosch MER-försäkring.

Garantin gäller utan självrisk eller värdeminskningsavdrag och utgör därför det bästa och mest omfattande skyddet som du kan få.

Vad kostar det att installera bergvärme?

Den exakta kostnaden för att installera bergvärme varierar beroende på hur ditt energibehov ser ut och hur marken ser ut under din tomt. Det totala priset för bergvärme hamnar mellan 105 000 -195 000 kr efter ROT-avdrag inklusive borrning. En Bosch Climate Partner tar gärna fram en offert efter ett kostnadsfritt hembesök som du kan boka här.

Se filmen på en bergvärmeinstallation.